• Diplomatico Single Vintage 2005
Pris: 725,00 DKK
Varenummer: Spi0269
Lagerstatus: På lager

Diplomático Single Vintage 2005

 

Dette er en del af Diplomaticos helt særlige serie af årgangsrom. Hvert år udgiver de en årgangsrom, hvor blendet består af rom fra samme år.

Diplomatico Single Vintage 2005

Rommen lagret på de bedste bourbon-fade og single malt whisky fade, som Tito Cordero, den legendariske Master Blender hos Diplomatico, kunne finde.

Som afslutning har Diplomatico Single Vintage Rum fået en efterlagring på spanske sherryfade af den højeste kvalitet.

I næsen finder man flot fadbalace med tørret frugt, vanille og chokolade – jo længere man kan lade rommen stå i glasset jo flere spændende noter byder den på.

Som altid med de rene årgangs-rom fra Diplomatico så er dette en limited edition og leveres i flot gaveæske.

Diplomatico er internationalt anerkendt som en af de bedste rom fra Sydamerika. Den produceres på Destillerieas Unidas (DUSA), som har produceret højkvalitets spiritus i mere end 53 år og har 7 destillationsapparater (3 pot destillater og 4 kolonne destillater).

Diplomatico har vundet over 54 medaljer ved internationale konkurrencer såsom SIP Awards, San Francisco World Spirits, Miami Rum XP, Monde Selection etc.

I 2011 opnåede Master Blenderen mr. Tito Cordero stor anerkendelse, da han blev kåret som verdens bedste master blender, som den første venezuelaner nogensinde.

Flagskibet for Diplomatico er deres Diplomatico Reserva Exclusiva, som er et blend udelukkende af rom destilleret i pot destillater og lageret i op til 12 år. Reserva Exclusiva er et pragt eksemplar på alt det, som Diplomatico har at byde på; karakteristisk rund sødme, frugtige noter og en høj intensitet i smagsprofilen.


Land: Venezuela
Alkohol: 43%
Indhold: 70 cl.