• Ferdinans Saar Quince Reserve Gin
Pris: 1.125,00 DKK
Varenummer: spi0333
Lagerstatus: På lager

Ferdinans Saar Quince Reserve Gin, 50 cl.

 

Du kigger nu på noget af det mest eksklusive gin, der nogensinde er destilleret på verdensplan. Ferdinands Saar Quince Reserve Gin har gennemgået en destillering, der langt overstiger normalen for gin. Den er produceret med så høj kvalitet og i et så flot en emballage, at der er tale om et rent og skær luksusprodukt. Blot for at starte ud så er denne tyske gin lagret i 6 måneder i Grand Cru Riesling Beerenauslese Barrique fade. Ginnen er produceret som en hyldest til til den kongelige preussiske Ferdinand Geltz (1851-1925). Den er kun destilleret i 1200 flasker, hvoraf kun et meget lavt antal er kommet til Danmark. Vi har fået andel i dette ophav. Udover at være en gin der er lavet med de bedste ingredienser, så kommer den også i en vanvittigt flot emballage. Ginnen står i et flot “marmorrør”, hvor låget kan løftes af, for at nå ned til ginnen. Dette marmorrør kan også bruges som køler til ginnen.

Ferdinands Saar Quince Gin på 44%. Ginnen er lagret i 6 måneder og har gennemgået den mest eksklusive behandling. Luksus gin kun destilleret i 1200 flasker. Kommer i et fantastisk flot marmorrør. En gin der samlere, ginnørder eller dig der vil give en fantastisk gave.

Ginnen er destilleret med hvide druer, der er med til at give et særpræg, som gør at smagen bliver rund og cremet. Druesorten er kendt som “Dronning af hvide druer”, nemlig den delikate, særprægede og højt aromatiske Riesling Grape, der er juvelen på kronen af ​​Saar-Mosel-regionen. Folkene bag denne gin, der også har stor ekspertise i vinproduktion, har udvalgt denne drue som basis for den normale Ferdinands Saar Quince Gin, der er en ginlikør på 29%. Med udgangspunkt i denne gin, har de så lagret og modnet den i 2017 Grand Cru Riesling Beerenauslese Barrique fade. Det giver en helt ny smag og vinkel til ginnen. Her har ginnen ligget i 6 måneder, hvilket tilfører mere dybde og smag til ginnen. Alkoholprocenten er også helt oppe på 44% efter fadlagringen, og derfor er der naturligt mere smag. Ferdinands Saar Quince Reserve kombinerer perfekt gamle håndværk med frisk inspiration.

Du vil opleve duft og smag fra egetræsfadene samt enebær og kvædefrugterne, der er grundlaget. Derudover vil du opleve en skøn smag af tørret frugt, bitter appelsin samt honning. Denne gin er så kompleks, at du vil smage nye noter, hvor gang du smager på den.

 

 


Land: Tyskland
Alkohol: 44%
Indhold: 50 cl.