• Herbie Sky Gin
Pris: 269,00 DKK 169,00 DKK
Varenummer: Spi0562
Lagerstatus: På lager

Herbie Sky Gin
 

Herbie Sky Gin

Hvis man vil have en god gin, kan man bestille for eksempel en Hendricks eller en Geranium. Men hvad med at prøve en nordjysk gin, der er blevet iltet højt oppe under skyerne i et Challenger-fly?

Dén gin er netop blevet lanceret af Nordisk Brænderi, som har haft det nyeste produkt, ginen Herbie Sky, oppe i 10.000 fods højde med et af flyene fra Air Transport Wing Aalborg. Og den blev prøvesmagt i livsstilsmagasinet Nordliv mandag aften.

- Vi har lavet ginen i en limited edition, og den har fået lidt luft og lidt farve fra nogle grønlandske bær, siger Anders Bilgram fra Nordisk Brænderi.

Det er dog ikke en flyvetur, der har gjort den helt store forskel for smagen, afslører Anders Bilgram - til gengæld er det en gin med et formål.

- Vi havde en idé om, at det nok kunne flytte et eller andet på smagen, men vi har lavet en reference på det, og vi tror ikke helt, det er det, der sker. Men vi synes, det er fedt at lave samarbejdet med Air Transport Wing Aalborg, og vi støtter de danske soldater i flyvevåbenet med to euro for hver solgt flaske, siger Anders Bilgram.


Land: Danmark
Alkohol: 42%
Indhold: 70 cl.