• Plantation XO 20th Anniv. Giftpack med 2 glas
Pris: 475,00 DKK
Varenummer: Spi0092
Lagerstatus: På lager

Plantation XO 20th Anniv.
Giftpack med 2 glas

 

Plantation XO 20th Anniversary er dedikeret for 20 års jubilæumet for Maison Ferrand. Rommen er sammensat af rommer fra Barbados, der alle er mellem 12-20 år gamle.

Farve: Mørk, nøddebrun farve

Duft: Ristede nødder, mørk frugt, vanilje, kakao, kokos, karamel mødes i en sødmefuld tone.

Smag: Den fløjsbløde, cremede rom mødes smukt i en fyldig, sødmefuld karakter, der er blød og behagelig. Den slutter af med et mediumfyldig og delikat finish.

Maison Ferrand 

Plantation Rum serien udtrykker en unik og bred serie af gamle kvalitets rom fra Caribien. De enkelte rom udtrykker individuel karakter,unik smag og stilart, alt efter hvilket land i Caribien de oprinder fra. De traditionelle destillations metoder i Caribien varierer fra land il land og plantage til plantage. Brugen af Pot Stills frembringer bløde, fyldige og aromatiske rom, hvorimod Kolonne Destillation skaber lette, elegante og saftige rom. Frisk høstede sukkerrør fraplantagerne knuses og presses og sukkerrørs juicen udvindes. Denne sukkerrørs juice varmes forsigtigt op bliver til melasse. Fermenteringen af melassen varer fra 12 timer til flere dage, alt efter hvilken type rom destilleriet traditionelt fremstiller. En lang fermentering udtrykker sig i en fyldig og Karakterrig smag, en kort fermentering i en blød og lys smag. Den færdig fermenterede melasse indeholder omkring 6-10 % vol. og destilleres i forskellige traditionelle destillations apparater, alt efter hvilket land i Caribien rommen oprinder fra.


Land: Barbados
Alkohol: 40%
Indhold: 70 cl.